مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید و ارعاب ورود به عنف

سلام علیکم من بهمراه خواهرم و یکی از برادرهایم به خانه زن برادرم رفتیم و سند خونه ایشون که بنام خودم بود ازشون گرفتم و در ضمن غیر از ما چندنفر کس حضور نداشته حالا بخاطر اینکه حاضر نیستم سند بنامش بزنم اتهام بالا رو بهم زده خواهرم رو بعنوان شاهد بردم ولی بازپرس ازش دو شاهد خواسته حالا اگه شاهدها قسم دورغ بخورند و من محکوم شوم مجازاتش چیه سابقه کیفری ندارم و پاسدار هستم واقعا برام پاپوش درست کرده باتشکر

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

اغلب با اعتراض تبدیل به جزای نقدی

اصغر اسکندری

جناب آقای اصغر اسکندری :

با سلام دادخواه محترم به فرض اینکه با شهادت دروغ اتهام انتسابی را متوجه شما نمایند علاوه بر اینکه با سوال تخصصی می توان حین شهادت کذب بودن شهادت آنها برای مقام قضایی مسجل نمود ضمن اینکه شما نیز شهود خود را حاضر نماید تا عین واقیعت موضوع کشف گردد با دفاع شایسته می توانید از خود رفع اتهام نمایید