مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. اگر شخصی طبق ماده ی 673 با اصلاحات جدید به 6 ماه حبس محکوم شود. لطفا راهنمایی بفرمایین که در مرحله ی اجرای احکام چه اقداماتی در مورد حبس 6 ماه میتوانیم از قاضی اجرای احکام در خواست بکنیم. بطوریکه شخص فاقد سابقه ی کیفری میباشد. و دانشجو نیز میباشد

پاسخ ها :

مريم  خان بابائي

مريم خان بابائي :

استان :

با سلام در صورتیک دو ماه حبس را بگذرانند میتواند تقاضای آزادی مشروط بدهند

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
پس از قطعیت حکم و با وجود داشتن شرایط قانونی، می توان از نهادهای آزادی مشروط، تعلیق اجرای مجازات و مرخصی استفاده کرد.