مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو

سلام خسته نباشید...ماشین من جایی پارک بوده یه ماشین دیگه اومده پشت من پارک کرده و بعد چون نتونسته زودتر از من ماشینو جا به جا کنه با لگد افتاده به جون ماشین ... حالا من ماشینشو خودشو پیدا کردم باهاش حرف زدم گفت که این کارو کرده اما قبول نکرد که جبران خسارت کنه .. و گفت که من ماشینمو بد پارک کرده بودم .. میخواستم بپرسم ایا ایشون حق داشته که اسیب بزنه به ماشین من؟؟ و بگین الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

فضل اله افخمی

جناب آقای فضل اله افخمی :

سلام
بله شما میتوانید اقدام کنید
البته از بابت تخریب به سادگی رای نمیتونید بگیرید ولی از باب جبران خسارات باداشتن ادله اثبات میتونید طرف رو ملزم به جبران خسارت بکنید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
در صورت تخریب خودرو حق طرح شکایت کیفری برای شما محفوظ است و اگر خودرو شما آسیب دیده بدون اینکه تخریب شده باشد اقدام به تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه خسارت نمایید.