مشاوره حقوقی رایگان - نقض حکم دیوان توسط شعبه بدوی

سلام. دادگاه بدوی من را در پرونده اختلاس محکوم وکیل اعتراض خارج از وقت قانونی و مرحله دوم دلائل خاص عنوان نمیکند اعمال ماده 18 در ان مرحله وکالت و حق درخواست نداشته خودم اعمال ماده 272 و طبق بند 5و6 ماده حکم با جرم تناسبت و مدارک پیدا شود باعث بیگناهی در شعبه یک دیوان عالی نقض و چون بنده پیش خدمت بانک بودم و اختلاس غیرنقدی بوده و مدرک برداشتی به نفع من نبود و علارغم نظر حسابرسان رسمی که گفته ایشان هیچ گونه ارتباط با اسناد نقدی نداشته و عامل ان تسلط کامل بر امورات بانکی داشته و با برنامه ریزی دقیق و ماهرانه انجام شده و کسانی با هم دیگر همکاری کردن و به تنهایی نمیشده ولی من محکوم شدم دیوان میگه اختلاس یعنی وجوهی که برحسب وظیفه در اختیار کارمند و سوء استفاده کند اختلاس در این پرونده هیچ گونه پول یا یند شبه پولی قانونا در اختیار ایشان نبوده که برداشت کند فرض کنید که ایشان برداشته اختلاس نیست تصاحب مال نامشروع است نه اختلاس حکم نقض و رسیدگی مجدد به دادگاه هم عرض که یکی از شعبات تجدیدنظر بوده نه هم عرض بدوی که بعد از گذشت 10سال از نقض حکم و تعویض 3قاضی شعبه هم عرض در وقت فوق العاده رسیدگی و بدینگونه صدور حکم میکند (دلائلی که موجبات نقض حکم بدوی را صادر کند مشاهده نشد و حکم دیوان نقض وحکم بدوی را مجددا تایید میکند )
سئوال
دادگاه صالح رسیدگی مجدد کدام شعبه بوده
اگه شعبه اشتباه رسیدگی کرده میشود پیگیری کرد و عدم صلاحیت گرفت
ایا قاضی شعبه هم عرض بدوی میتواند حکم دیوان را نقض و نقض شده توسط دیوان را تایید کند
ایا رسیدگی در وقت فوق العاده قانونی بوده پرونده 1700صفحه که نیاز به کارشناسی داشته وقاضی علم رسیدگی را ندارد
ایا میشود دوباره به همان ماده اعمال کرد 272 474جدید
در پایان از زحمات شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر مسیر عادی برای فرجام خواهی به دیوان رفته بله میتواند و شما هم میتوانید مجدد فرجام خواهی کنید.ولی اگر مسیر فوق العاده اختیارات رئیس قوه بوده( ماده 18 سابق و 477 ق.آ.د.ک فعلی) دادگاه هم عرض باید از نظر دیوان تبعیت کند.
حال مجدد باید به دیوان شکایت کنید.ولی باید قاعده فقهی را که نقض شده در شکایت خود بیاورید.چون فقط خلاف شرع را با قانون جدید میتوان شکایت کرد.خلاف قانون را نمیشود.