مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

با سلام ، من مدیر یک ساختمان مسکونی هستم جدیدا سریداری را استخدام کردیم با قرارداد حداقل حقوق وزرات کار به شرط قراردادن ایشان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی ، حال با 2 ماه کارکرد آزمایشی به درخواست خودشون میگویید بیمه سلامت دارد و بیمه تامین اجتماعی نمیخواهد و مبلغ کسر شده حق بیمه را مطالبه میکند ، حال با توجه به درخواست ایشان و گرفتن اقرار نامه آیا ممکن است در آینده برای ما مشکلی بوجود بیایید ، با تشکر از شما

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
موظف به بيمه تامين اجتماعي هستيد و پرداخت به كارگر يا سرايدار رافع مسيوليت مالكين نيست