مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نکردن سرایدار

با سلام،بنده به مدت 5 سال است در یک مجتمع 8 واحدی در یک اتاق 10 متری بازن و یک بچه بعنوان سرایدار مشغولم حقوقم سال اول و دوم 1 میلیون بوده و سالی 200 هزار بهش اضافه کردن و امسال 2 تومن بهم میدن،در ضمن بنده در طول روز از ساعت 12 تا 4 بعد از ظهر با اجازه مدیر ساختمان بیرون کار میکنم یعنی بقیه اوقات توی ساختمانم،آیا بنده میتوانم از طریق اداره کار درخواست بیمه و حق و حقوق خود را بکنم،با تشکر

پاسخ ها :

بیمه نکردن سرایدار ساختمان مطالبه حق و حقوق توسط سرایدار بیمه سرایدار بیمه سرایدار