مشاوره حقوقی رایگان - معنی پیامک رای صادر شد؟

سلام
من دادخواست طلاق و مهریه دادم
یک جلسه دادگاه رفتیم گفتن حَکم ها نظرشونو بنویسن که ارائه دادیم. الان حدودا دوهفته گذشته برای من پیام اومده که برای پرونده شماره... رای صادر شد
نگاه کردم دیدم که شماره پروندش مربوط به مهریس
اما تو سامانه ثنا ابلاغیه جدیدی نبود
امکان داره پیامک مربوط به مراحل قبلی باشه ؟مثلا کارشناسی نفقه و...؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. نخیر رای صادر شده ولی هنوز دادنامه ابلاغ الکترونیک نشده است. یا حضورا به شعبه مراجعه کنید یا صبر کنید تا ابلاغیه ارسال گردد.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
رای صادر شده و احتمالا عدم رویت رای مربوط به اختلال مکانیزم الکترونیکی میباشد به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید.