مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ارتش

با عرض سلام. بنده در سال 1394 با 13 سال کار در ارتش، به دلیل انتقال دادنم به جنوب، به سر کار در پادگان جدید نرفتم. تا بعد 6 ماه نامه دادگاه آمد و رفتم جریمه دادم و اخراج شدم. ولی هنوز بعد از 5 سال و 3 ماه با ارتش تسویه نکرده ام. آیا میتونم برگردم به سر کار؟

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

با سلام،تحت شرایطی و در صورتیکه تسویه کامل نشده باشید بله میتونید