مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و عدم تخلیه مستاجر بر همسایه ها

سلام خدمت شما
بنده یک اپارتمان 6 واحدی دارم که خودم در انجا زندگی نمیکنم و همه واحد ها دست مستاجر هستن یکی از مستاجر ها به خاطر استعمال مواد مخدر در ساختمان و پخش بو داخل ساختمان موجب اذیت بقیه مستاجرین شده به صورتی که همیشه به با من تماس میگیرن و از این موضوع پیش من شکایت میکنن من هم بهشون قول دادم وقتی قراردادش تمام شد بش بگویم که تخلیه کند. الان مدت قرارداد تمام شده با مستاجر صحبت کردم میگه تخلیه نمیکنم کرونا هست. ایا با توجه به اینکه مدت قرارداد تمام شده و همسایه ها باهم استشهاد نوشتن و امضا کردن به این موضوع که این مستاجر با مصرف مواد مخدر موجبات ازار و اذیت همسایه هارا فراهم کرده در شرایط کرونا حکم تخلیه صادر میشود (با توجه به تمام شدن قرار داد و استشهاد همسایگان)؟؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات می توانید تخلیه ایشان اقدام کنید مصوبه مربوط خارج از موارد ایذا دیگران، سوء استفاده و از این قبیل است