مشاوره حقوقی رایگان - درخواست شوهر به رابطه نامشروع

با سلام
شوهرم اعتیاد به مواد مخدر شیشه و هروئین دارد و چندین سال هست که از خرج زندگی را نمیتونه تامین کنه حتی از منم پول میگیره واسه مواد .. دوستاشو میاره خونه که مواد مصرف کنن که به اینم مواد بدن بخاطر مکانی که در اختیارشون میذاره همه ی همسایه ها هم شاهدن جدیدا منو تحت فشار قرار داده و ازم درخواست میکنه که من با دوستاش رابطه نامشروع داشته باشم که پولشو بگیره مواد مصرف کنه
حتی چند روز پیش یکی را آورد نصف شب که یکدفعه از خواب پریدم و نذاشتم کاری بکنه الان میخوام درخواست طلاق بدم تا فهمید می خوام طلاق بگیرم رفت کمپ ترک اعتیاد اما اون هزاران بار ترک کرده و هیچ فایده ای نداشته من باید چیکار کنم البته ظاهرش مشخصه که اعتیادش وحشتناکه

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
خدمت شما عرض شود که اولا شما باید به استناد اینکه به شما نفقه پرداخت نمیشه علیه شوهرتون شکایت کیفری و حقوقی مطرح کنید.
بعداز گرفتن رای محکومیت. به استناد عدم پرداخت نفقه ونداشتن امنیت جانی و اعتیاد شدید اقدام به طرح دادخواست طلاق کنید.
البته میتونید با ایشون صحبت کنید و به صورت سازشی وکالت در طلاق از ایشون بگیرید و خودتون رو مطلقه کنید.
البته پیشنهاد میکنم با یکی از وکلای دادگستری اقدام کنید
پیروز باشید