مشاوره حقوقی رایگان - تردد با پلاک شهر دیگر در زمان کرونا

سلام من خودرو پلاک زاهدان دارم اما چند ماه هست منتقل تهران شده ام ..الان برای تردد در سطح شهر تهران دچار مشکل می شوم یا خیر.. و چگونه باید نسبت به تعویض پلاک اقدام کنم . با احترام

پاسخ ها :

ايمان  فيضيان

ايمان فيضيان :

استان :

باسلام.اگر کارمند هستید و محل خدمتتون تهران میباشد.با مراجعه به اداره محل خدمتتون گواهی اشتغال بگیرید.و اون گواهی رو زمان تردد نشون بدید