مشاوره حقوقی رایگان - امکان حکم توقیف خانه بخاطر مهریه زن قبلی هست

با سلام و احترام
ممنونم که این متن رو میخونید لطف می کنید
با فردی ازدواج کردم که طلاق گرفته بودن و خونه و ماشین و کل وسیله هاش رو دادن به زن قبلیشون / خونه و ماشین خرید برا خودش خریده زندگی میکنه من با ایشون ازدواج کردم
خونه خریدیم که 3 دنگ به اسم منه و 3 دنگ به اسم ایشون
60 میلیون به حساب اون موقع که سکه 800 900 بود بدهکار خانم بود (400 سکه بود 100 بخشید 300 موند که خونه و ماشین رو دادن 70 م تومن موند که 10 م نقد دادن و 60 م نهایی شد اما ننوشتن 60میلیون نوشتن 60 سکه)
خانم گفت 5 سال هر ماه یه تومن بده (نگفت ماهی یک سکه گفت ماهی یک میلیون پول چون 1میلیون بیشتر از پول یک سکه در ماه بود ) اقا 10تومن اول داد 60 مونده بود سه سال هم ماهی یه تومن هر ماه یک و نیم برای زن و بچش داد
بعد سه سال شکایت کرده که سگه گرون شده چون ایندفعه قیمت سکه از پول بیشتر شده بود
ایا می تونه خونه سه دنگ که به اسم من هست و البته سندش تو رهن بانکه منظورم با وام خریدیم و هنوز داریم میدیم باز بیاد سه دنگ اقا رو توقیف کنه؟ (قبل شکایت این خانم سه دنگ خونه رو به اسم من زده بود یعنی تو این سه سالی که خونش بودم داشتیم قسط این خانم رو کار میکردیم میدادیم بعد این 3 سال شکایت کرده
اصلا می تونه کاری در مورد این خانه انجام بده؟
ایشون خونه و ماشین و کل وسیله خونه که جهازشم نبود و 3 سال به مبلغ 36 تومن گرفته بود 24میلیون مونده بود یعنی همون ماهی 1 تومنی که 5 سال توافق کرده بود سه سالشو دادیم دوسالش مونده بود یعنی 24 تومن بخاطر 24 تومن که به حساب خودش که سکه شده 12 تومن 200 300 تومن بدهکارمون کرده
میتونه خونمو بگیره یا کاری در مورد خونم انجام بده؟

سپاس گزارم از وقتی که گذاشتید ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام منزل جز مستثنیات دین هست و قابل توقیف نیست و نمیتوان محکوم به را از آن برداشت کنه

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در مورد سه دانگ شما نمیتونه توقیف کند ودر مورد سه دانگ همسر بعد از پرداخت حقوق مرتهن قابل توقیف است