مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دریافتی از بنیاد شهید

با سلام و عرض ادب
احتراما اینجانب فرزند شهید هستم. مادر بنده به عنوان همسر دوم شهید بعد از طلاق وی از همسر اول با پدرم ازدواج کرده است. از آنجا که دختر شهید از همسر اول در زمان حیات وی طلاق گرفته ولی تحت پوشش پدر نبوده است در حال حاضر نیمی از حقوق مادرم را دریافت می نماید و این موضوع با تبصره 4 ماده واحده قانون حالت اشتغال ایثارگران مغایر می باشد. لذا تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید آیا بنده با پیگیری میتوانم راه به جایی ببرم یا خیر. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام بند 3ماده 48قانون حمایت از خانواده ملاک دریافت مستمری برای فرزندان اناث نداشتن همسر یا قطع رابطه زوجیت و بیکاری و عدم اشتغال اعلام داشته که مستندا به بند2ماده83قانون تامین اجتماعی فرزندان اناث را مستحق دریافت مستمری با شرایط فوق می داند و از آنجاییکه قانون حمایت خانواده یک قانون عام و شامل همه افراد میشه لذا قانون خاص را در این خصوص نسخ می کند