مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای

سلام مرحوم پدرم پارسال یه خونه خرید که اون طرف فروشنده هم از برادرش خونه رو قولنامه ای خرید خونه سند ندارد مرحوم پدرم از همان کسی که خریده به فروشنده داده اجاره از برج 5 که ما با اینا آشنا شدیم فقط دروغ به ما تحویل میدن جدا از این که کرایه خونه ندادن و به دروغ گفتن کرایه رو دادیم بنگاه، بعد بنگاه گفت نه. خودشونم بعدا گفتن نه ندادیم بعد از پایان اجاره بهشون گفتیم که خونه رو تخلیه کنید گفتن حصر وراثت بگیرید 1هفته بعد درمیام بعد دوباره اومد گفت نه بهم وقت بدید درنمیام بعد دوباره وقت دادیم الان فهمیدیم برادرش در خونه ساکن هست نه اون کسی که ما باهاش قرارداد داریم بعد برادره که داخله خونه است میگه درنمیام خونه ماله منه خونه سند داره بعد فهمیدیم دروغ گفته اصلا سند نداره بعد گفتن به ما مهلت بدید کروناست، بعد گفتن ما با مرحوم پدرت توافق کردیم که بعدا خونه رو به ما بفروشه،بعد گفتن خونه رو برادرم به من فروخت که برم براش سند بگیرم که سند نگرفتم بعد الان میان میگن که قولنامه قبلی که این برادر از اون برادره که داخل خونست تقلبیه این جعلیه خود فروشنده میگه بله جعلیه برادرم امضا نزده و الکی به جاش من انگشت زدم الان دروغه جدیدشون اینه دوتا برادر هستن میخوان خونه را از ما بگیرن الان میگن بیاین خونه رو به ما تحویل بدین به جاش یه خونه دروسعمون براتون میخریم یعنی تمام حرفاشون دروغ و با هم تناقض دارن. ما حکم تخلیه هم گرفتیم ابلاغ شده اما سره این دروغا شورا جلسه رسیدگی زده ، میخوام بدونم ما چی کار کنیم میدونم که اونا ادعایه جعل دارن باید خودشون ثابت کنن اما الان ما باید چی کار کنیم و این که اگر قولنامه قبلی که بین دوتا برادر که سال98 بوده جعلی باشد چی میشه؟ تشکر

پاسخ ها :

سید مصطفی رضوی

جناب آقای سید مصطفی رضوی :

با سلام شما پس از اخذ حصر وراثت می توانید ضمن مراجعه به شورای حل اختلاف دادخواست مبنی بر دستور تخلیه تقدیم نماید و نیز برای کل ایام تصرفشان می توانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را نیز تقدیم کنید . نکته انکه این دو دادخواست را از هم تفکیک کنید که مطالبه وجه شما باعث اطاله دادرسی دستور تخلیه نشود.
در مورد ادعای جعل به فرض اثبات موضوع کیفری است و باید شکایت کیفری مبنی بر جعل , استفاده از سند مجعول و مهمتر از همه فروش مال غیر به دادسرای محل وقوع ملک تقدیم نماید.
با تجدید ادب و احترام

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
اگه قولنامه‌ جعلی نباشه‌ که تخلیه‌ صورت‌ میگیره‌ در نهایت
اگرم‌ جعل شده باشه سه عنوان‌ جعل و استفاده از سند مجعول و فروش مال غیر می تونید شکایت‌ کنید