مشاوره حقوقی رایگان - ادعای معیوب بودن خودرو پس از خرید

سلام، وقت بخیر.
2 ماه پیش یک دستگاه خودرو گریدر رو به یک بنده خدایی فروختیم.
خریدار با مکانیک امین خودش اومد رو دستگاه رو دید و خرید و در قولنامه قید کردیم که موتور ماشین به شرط هستش.
الان زنگ زده که ما موتور رو باز کردیم و موتور ایراد داره.
ما هم بهش گفتیم چرا موتور رو در حضور ما باز نکردین یا نگفتین تعمیر کار امین ما هم برای باز کردن موتور بیاد.
حرفش یه کلمه هست که شکایت میکنم. موتور رو معمولا یک ماه به شرط میدن.
الان دو ماه گذشته و از کجا معلوم موتوری که باز کرده قطعاتش مال ما باشه؟
یا این که به خاطر فشار بیش از حد موتور خراب نشده باشه؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

اگر جمله به شرط موتور بدون قید تاریخ اتمام این شرط در قولنامه ذکر نکرده اید برای خود مشکل ایجاد نموده اید خریدار میتواند در مراجع قضایی پیگیر باشد.اما در خصوص وضعیت موتور با درخواست شما حتما علت خرابی موتور توسط دادگاه به کارشناسان مجرب ارجا داده خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فسخ معامله به دلیل وجود عیب در هنگام قرارداد ادعا می باشد که بایستی از ناحیه مدعی اثبات گردد با توجه به اینکه در قرارداد نوشته شده است که مورد معامله توسط مکانیک مورد اعتماد خریدار بازبینی شده است و از طرف دیگر موتور دستگاه بسته به نوع استفاده ای که از آن می شود در معرض هر نوع آسیب می باشد و به همین دلیل در اصطلاح عامیانه میگویند ماشین آب و آتش لذا با توجه به تمام موارد فسخ معامله ادعای سختی جهت اثبات می باشد