مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام. من یک سال و نیم هست که در یک دفتر املاک مشغول هستم. به تازگی هم بیمه شدم ولی قرارداد کاری ننوشتیم. عملیات بانکی کارفرما، ساتنا، پایا و کارت به کارت رو انجام میدم و هیچ مشکلی هم تا الان از نظر سوء استفاده مالی پیش نیامده. ولی به محض قطع همکاری یکی از همکاران، کارفرما درخواست سفته از من داشتند. سفته حسن انجام کار چگونه بنویسم که امکان سوء استفاده از آن توسط کارفرما نباشد؟ چون کلمه حسن انجام کار مبهم و کلی هستش.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در آينده دچار مشكل مالياتي خواهيد شد لطفا اين موارد را كامل مكتوب نماييد كه معاملات و عمليات بانكي براي شما نيست