مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال محکوم علیه

با سلام. در خصوص محکوم به مالی آیا میتوان همزمان چند مال از محکوم علیه را توقیف و پس از استیفای کامل محکوم به آن ها را آزاد کرد؟

اجرای احکام حساب های بانکی محکوم علیه را که فاقد موجودی هستند، توقیف کرده بود و حالا خودرویی از وی پیدا شده است برای دستور توقیف خودرو میگه باید اول حساب های توقیفی رفع توقیف بشه.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
همزمان که می توانید حساب ها رو توقیف بکنید، هر مال منقول و غیرمنقولی را که جزو مستثنیات دین نباشد هم توقیف بکنید.