مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه

سلام. من حدود 10 سال بیمه روستایی و 7 سال تامین اجتماعی دارم. با اشاره به این که مدیر عامل روستایی گفتند که باید 15 سال سابقه روستایی داشته باشیم و به سن 70 سال برسه. با 15 سال سابقه، اگر سن ملاک نباشه الان 40 سالم هست میتونم با انتقال سوابق تامین اجتماعی به روستایی بدون در نظر گرفتن سن، بازنشسته بشم؟
ممنون.

پاسخ ها :

كوروش  قائيدرحمتي

كوروش قائيدرحمتي :

استان :

با توجه به قانون جدید تامین اجتماعی یا 60سال سن یا 30سال سابقه بیمه باید داشته باشید تا درخواست بازنشستگی بدید