مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو تصادفی

سلام. من یک پراید مدل 90 داشتم به اصرار برادرم که پرایدت عوض کن من به بنگاه یکی از دوستانش برد. با این توضیح که پراید از زمانی که صفر بود دست خودم بود و ماشین بسیار سالم بود. از آن جا که بنده فرهنگی هستم. محیط کار باعث شده آدم معذوراتی باشم. در بنگاه به اصرار برادرم من یک 206 تیپ 5 به قیمت 110 میلیون در تاریخ 25 مهر گرفتم. پراید 50 میلیون 60 میلیون هم اضافه دادم.206 هم مدل 90 بود. در بنگاه گفتن ماشین تمام رنگ و صاحب آن چون خانم بوده نتونسته پارک کنه و چپ کرده در همین حد. تا این که چند روز پیش موقع بارون اومدن دخترم بخاری رو روشن کرده و چون ترک در شیشه داشت کل شیشه از وسط نصف شده. بردن شیشه بندازن نمایندگی کارشناسی کرده گفته کلا ماشین تصادفی یک شاسی عوض شده در و کاپوت و سقف مال خودش نیست. فقط موتور سالم است. من چون ماشین به اسم دخترم خریدم دخترم از من کلی ناراحت که چرا ماشین تصادفی خریدی. قولنامه ام به اسم من است. در حالی که در قولنامه فقط نوشته تمام رنگ و اشاره به تصادفی نداره. آقا من راهنمایی کنید چیک ار کنم؟ دخترم هم زیر بار حرف نمیره و میگه من ماشین تصادفی نمیخوام. نزدیک به 5 تومن هم پول لاستیک و شیشه و کف پوش و برف پاکن و... دادم. آن ها رو هم نمیخوام 110 میلیون من چطور میتونم پس بگیرم؟ ماشین رو پس بدم. بردم بنگاه میگه بزار بمون شاید مشتری بخواد. آخه با شاید که کار پیش نمیره. تو رو خدا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

ایران صیدالی

سرکار خانم ایران صیدالی :

سلام با توجه تغیر شاسی اگر بدون مجوز باشد واینکه باتوجه به عیب پنهان درمبیع شما اختیار فسخ معامله را دارید ؛میتوانید برای فروشنده اظهارنامه بفرستید وبعد از ان طرح دعوا