مشاوره حقوقی رایگان - تصرف سهم الارث

با سلام.
پدر شوهر من در زمان حیات خودش خونه اش رو ب اسم خواهر شوهر و شوهرم کرد ولی چون خونه وام دار بود سند رو شش دانگ به اسم خواهر شوهرم زدن و خواهر شوهرم سه دانگ خونه رو وکالتی به نام شوهرم برگردوند. بعد از 6 سال همسرم به دلیل مریضی گلین باره در بیمارستان بستری شد و به کما رفت. در این شرایط پدرشوهرم فوت کرد. 40 روز بعد از فوت پدرشوهرم همسرم فوت کرد. من در مراسم شوهرم فهمیدم خواهرشوهرم خونه رو فروخته. الان میگه خونه شش دانگ به اسم خودش بوده و من حقی نسبت به سه دانگ شوهرم ندارم.
خواهش میکنم کمکم کنید چطوری به حقم برسم .

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسناد است اگرچه عقد وکالت جایز و در نفس خودش معتبر است