مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بر سر پارکینگ های فروخته شده با مالک

سلام . من یک آپارتمان به صورت قولنامه ای خریده ام بهمراه آن یک پارکینگ به صورت اختصاصی نیز از فروشنده خریداری نموده ام. مجتمع 4 واحدی و فروشنده در طبقه چهارم مستقر هستش . در حیاط مجتمع 2درب پارکینگ و یک درب کوچک نفر رو قرار دارد که قبلا پارکینگ ها را به صورت اختصاصی فروخته است حالا فروشنده قصد دارد تمام دربها را کنده و 3 درب پارکینگ قرار دهد تا بتواند یک پارکینگ دیگر هم همراه طبقات بفروشد که ما مخالفت کردیم . در پشت قولنامه من نوشته که 3 تا درب پارکینگ خواهم گذاشت و همسایه میگوید شرایطی که با من گذاشته ارتباطی با ما ندارد و ما پارکینگ را با همین شرایط خریده ام همچنین درب کوچک مسیر تردد است و اگر 3 درب پارکینگ قرار گیرد از کجا تردد صورت گیرد فروشنده میگوید با من اینگونه طی کرده و 3 در پارکینگ خواهم گذاشت و همسایه ها هم میگویند توافق شما با من به اونا ارتباطی ندارد و ما خونه را با همین شرایط فعلی خریداری نموده ایم . در پشت قولنامه همسایه ننوشته 3 درب خواهم گذاشت فقط پشت قولنامه من نوشته و منم اون زمان بهش گفتم شما پارکینگ اختصاصی و بدون مزاحمت ما را که در قولنامه نیز قید شده به ما تحویل بده حالا 10 تا در بزار در صورتی که اگر 3تا درب پارکینگ بگذارد دیگر پارکینگ ها اختصاصی و بدون مزاحمت نخواهد بود چون به دلیل فضای بسیار کم بین ماشین ها خودرو ها صدمه خواهند دید . ضمنا من از دادگاه تقاضای کارشناس دادم و کارشناس رسمی دادگستری هم رای داده اند که 2 ماشین بیشتر به صورت اختصاصی در حیاط منزل جا نمی شوند ولی برگه شورای حل اختلاف را فروشنده قبول ندارد و قصد تخریب دارد . حالا در صورت شکایت بنده از فروشنده حکم دادگاه چه خواهد بود ؟ و اگر قصد تخریب داشت باید به پلیس زنگ بزنم تا جلویش را بگیرند. ممنون

پاسخ ها :

محمد آشتیانی

محمد آشتیانی :

بله ابتدا دادخوداست منع تخریب و دستور موقت مبنی برعدم تخریب