مشاوره حقوقی رایگان - انکار ارایه مدرک

با سلام
در خصوص اتهام ارایه سند مجعول، در صورتی که متهم منکر ارایه آن باشد (یعنی مدعی باشد که فتوکپی مدرکی که او ارایه داده سالم بوده و مدرکی که از مرجع مورد نظر استعلام شده و اعلام جعل بر آن شده ،مدرکی نیست که او ارایه داده است) چگونه می شود آن را اثبات نمود. آیا صرف انکار متهم دلیلی بر برائت او می باشد؟
متهم فتوکپی مدرک تحصیلی ارائه داده که در آن معدل دستکاری شده است و حالا ادعا دارد که فتوکپی ارایه شده توسط او بدون مشکل بوده است و اصلا این تغییر در معدل حتی اگر بر فرض محال از سوی او بوده باشد هیچ اثری در استخدام او نداشته است. شرکت هم موقع دریافت مدارک استخدام، از او امضای تحویل مدارک (عکس و فتوکپی شناسنامه و مدرک تحصیلی و .....) را دارد اما امضا یا اثر انگشتی از او بر روی مدرک تحصیلی برای اثبات ندارد.
لطفا راهنمایی بفرمایید، چگونه میتوانیم ثابت کنیم که او مدرک مجعول را ارائه داده و نه سالم را ؟؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام درجرم جعل حتما باید اصل سند مجعول به کارشناس جهت تشخیص ارائه بشود اجرم جعل روی کپی ثابت نمیشود وشما منکر باشید البته در پرونده های جزایی اگروکیل با تجربه ای در دادسرا و دادگاه ،همره تان باشد درلحظه با توجه به مدارک موجود و جو دادگاه بهتر میداند چه تاکتیکی برای دفاع از مود اتخاذ کند وقوع جرم جعل به بزه دیده حتما باید ضرر وارد بشود