مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام و عرض ادب خدمت جنابعالی. سوالی داشتم در ارتباط با مشکل مالی که با اون برخورد کردم. شخصی در یک آشنایی کوتاه راجع به مسائل اقتصادی روز که صحبت می‌کرد به من گفت شما با بازار بورس خارج آشنایی. رشته تون چی هست. گفتم من فیزیک هسته‌ای خوندم گفت من می‌تونم از شما کمک بگیرم گفتم بابت چه چیزی ایشون گفت جهت مشاوره این بازار چون میگن بازار خوبی هست. گفتم من زیاد نمی‌دونم ولی یک چیزایی در ارتباط با محاسباتش کار کردم شاید بتونم کمکی از دستم بر بیاد. شما بفرمایید. گفت من چند شرکت خارجی ثبت‌ نام کردم و موفق نبودم سرمایه‌گذاری کردم اگر شما بتونید انجام بدید من حاضرم با شما همکاری کنم توافق کنید چطوری میخوای سود بگیرید کارمزد بگیرید من گفتم این کار البته پر ریسک یعنی هر که این کار بخواد بکنه بایستی مسئولیت کامل به‌ عهده بگیرد گفت مسئولیت را به‌ عهده می‌گیرم شما می‌تونید انجام بدین گفتم یک مدیریتی داره اون هم این‌ که پسورد داره برای سرمایه‌گذار و در اختیار شماست و یک پسورد هم داره برای معامله‌گر اون شما باید درست کنید در سایت شرکت درست کنید و به من بدید گفت انجام دادم میدونم پس و بنده فقط هر جایی که دیدید ضرر شد مسئولیت به گردن ندارم شما به‌ عنوان سرمایه‌گذار می‌تونید هر جا بنده را عزل کنید با تغییر پسورد دیگه من دسترسی ندارم و هیچ ادعایی هم ندارد در هر چه قدر ضرر که ایشان قبول کرد بعد با برای کارمزد گفتم که هر موقع سود شد انتهای روز می‌تونی کارمزد من را توافقی بدی دوست هم نداشتید من هم میتونم کار نکنم این گذشت تا چهار ماه چند جلسه با هم داشتیم که این کار اتفاق بیفته و بعد که کار رو شروع کردیم نزدیک به کرونای جهانی بود که دیگه خب هیچ‌ کس اطلاع نداشت کار و شروع کردیم بعد روز اول سود شد گفت عجله نکن کارمزد رو میدم بعد کار با ضرر مواجه شد من هر لحظه گفتم شما خودتون می‌تونید بگید که من دست بکشم نه کار کنید نه کار کنید شما واردید گفتم این در اختیار شماست گفت من در حال حاضر سرکار هستم و شیفت شب هم دارم و نمیتونم انجام بدم. اسم رمز و دست خودتون وارد نیستم و... سلب مسئولیت از صحبتی که با هم داشتیم باعث شد تا انتهای ‌کار سرمایه تمام شود حالا میگه من پولم رو از شما میخوام میزان سرمایه گزاری 50 میلیون و خسارت شکایتش که به حق نیست بیش از این هاست با دلار گرون بعد از شش ماه برام پیامک اومده از کیفری 2 . لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سرمایه گذاری در فعالیت اقتصادی سرمایه گذاری در بورس مطالبه وجه در سرمایه گذاری بورس سرمایه گذار