مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق بیمه کمتر از حقوق توافقی

سلام. بنده حدود 10 سال در یک شرکت با قرارداد های موقت 6 ماه، مشغول به کار بوده ام و در سال آخر نیز قراداد امضا شده از طرف بنده وجود ندارد. در حال حاظر به اختیار خود از آن شرکت بیرون آمده و در جای دیگر مشغول می باشم و حدود 4 ماه طلب حقوق از شرکت قبلی دارم.
با توجه به این که قرارداد های امضا شده توسط بنده با رقم پایه حقوق بوده است ولی دریافتی توافق شده بنده که به حسابم واریز می شده است بیش از دو برابر رقم قرارداد بوده است. آیا میتوانم از کارفرمای خود شکایت کنم و حق بیمه سال های گذشته را اصلاح کنم و سنوات خود را با رقم واقعی حقوقم دریافت کنم؟
برای سه سال اول تسویه سنوات با همان مبلغ روی قرارداد انجام داده ام ولی 7 سال بعد را طلب دارم.
عیدی نیز بر اساس رقم قرارداد هر سال به حسابم واریز شده است.
سپاس.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

نحوه سوال کردن واضح نیست