مشاوره حقوقی رایگان - طرح ممنوعیت تردد در بین شهرها و استان ها

سلام.
بنده و همسرم ساکن تهران هستیم ولی خودرو شخصی ما به نام پدرم می باشد که ساکن قزوین هستند. با توجه به طرح ممنوعیت ورود خودروها با پلاک غیر بومی در شهر ها که شامل تهران نیز می شود، با توجه به سکونت ما در تهران و پلاک غیر تهران، آیا این جریمه شامل ما نیز می شود؟ آیا پلیس راهور ما را جریمه میکند؟ چون همسرم با ماشین خودمان به سر کار می رود.

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

با پلیس راهور تماس بگیرین