مشاوره حقوقی رایگان - نحوه برخورد با معاملات در بورس در دادگاه

سلام.
سال 96 مقداری از یک سهم را در بورس خریدم و بعد مدتی فروختم.
اکنون دادخواستی آمده که جمعی از خریداران که من هم جز انان هستم خواندگان طرف شکایتند.
بدین متن که سهام خریداری شده توسط خواندگان (خریداران) قابلیت معامله بعلت ممنوع المعاملگی طرف فروشنده نداشته و بایستی معاملات باطل و پرداخت هزینه داددرسی و وکالت از خواندگان (خریداران) مطالبه شده.
حال انکه هزاران نفر در بورس سهمی را می خرند و موقع خرید و فروش نمی دانند فروشنده و خریدار کیست و اقدامات لازم جهت خرید و فروش توسط سازمان بورس انجام می شود.
آیا این شکایت توسط دادگاه پذیرفته می شود و نحوه برخورد دادگاه چگونه است.؟
(آن سهم را خریدم و بعد شاید یک هفته همانوقت فروخته ام).
با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرونده نیاز به به مطالعه و ارائه راهکار دارد