مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت به ملک بنده

سلام
ملک بنده جنوبی هست و قصد ساخت دارم شهرداری زمان صدور پروانه ایراد مشرفیت گرفته در حالیکه ملک پشتی که شمالی هست تخلف کرده و تراس از پشت داده و میگن چون چند سال قبل ساخته الان شما باید از اون رضایت بگیرید یا پنل بزنید جلو پنجره هاتون در صورتیکه ما جنوبی هستیم و اون رو به حیاط ما تراس باز کرده؟
آیا میتوانم از طریق شکایت تراسش رو مشجر کنم؟
هزینه این بر فرض رای دادگاه برای رفع مشرفیت بر عهده اونه که پنل بزنه یا من؟

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.به کمیسیون ماده 100 شکایت کنید.