مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

با سلام
در ابان سال 98 خانه ای را به مستاجری کرایه دادیم با همه شرایط آن کنار امدیم
از اردیبهشت ماه 99 لوله های ساختمان شروع به نشتی در تک تک واحدها کرد به طوری که مستاجر واحد پایینی چندین بار اعلام به نشتی اب کرده. پس از اتمام قرارداد در ابان 99 مستاجر واحد مذکور که تخلیه نمیکند، به هیچ عنوان جابه جا نمیشود ( 1ماه اجاره نداده و پول اب گاز برق به مدت 9 ماه نداده و در کل کلیه بندهای قرارداد را نقض کرده از جمله عدم پارک ماشین در بن بست) و مستاجر واحد پایینی سریعا اقدام به دادن اظهارنامه در مورد عواقب نشتی اب به ما که موجر هستیم کرده.
ما هم شکایت کردیم تموم مدارک و همچنین استشهاد محلی جهت پارک خودرو را به شورا تحویل دادیم.
آیا دستور تخلیه صادر میکنن با توجه به اینکه نشتی در واحدها مشهود هست و مستاجر واحد زیرین هم اظهارنامه داده است همچنین اجاره 1 ماه در مدت قرار داد را نداده و نزدیک به 1 ماه اضافه هم نشسته که اجاره ان را هم نداده و پول قبوض هم 9 ماه است که نداده!؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از طريق شوراي حل اختلاف اقدام بفرماييد