مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به محارم

باسلام
بنده همسر دوم و نامادری دو فرزند پسر هستم که تقریبا هفت سال است. از همسر دومم یه دختر چهارساله دارم. پسر بزرگ همسرم پونزده سالشه. چند وقت پیش رفتارهای جنسی ازش دیدم فیلم و کلیپ سکسی تو‌ گوشیش داشت. و تو کانالهای غیر مجاز تلگرام عضو بود که تونستم این مشکل و حل کنم و از دیدن و داشتن این فیلم ها ممنوعش کردم با صحبت کردن و کمی هم البته تهدید که به پدرش موضوع و میگم.
الان تقریبا یه ماهی هست که مزاحم من میشود وقتی خوابم میاد سراغم چند بار که خواب عمیقی داشتم متوجه نشدم یه باره از خواب بیدار شدم و متاسفانه صحنه جالبی ندیدم شرایط خودم و پسرم.
همون لحظه دعواش کردم و از خودم دورش کردم. با اینکه بعد از اون هوشیارتر میخوابیدم ولی همیشه سراغم میاد و قصد تجاوز داره. که من بیدار میشم دعواش میکنم پرتش میکنم یه طرف از خودم دورش میکنم. چندبار هم تهدیدش کردم که موضوع و به پدرش میگم ولی متاسفانه اصلا ترسی نداره. از نظر قد و هیکل از من بزرگتر و زورشم زیاده تا جایی که گاهی نمیتوانم از خودم جدایش کنم و با سروصدا دور میشود.
یه فیلم گرفتم ازش درحالی که خودم و به خواب زدم خودم هیچ عکس العملی نشون ندادم با صدای دخترم ترسیدو منم بیدار شدم.
حالا نمیدونم چیکار کنم اصلا امنیت ندارم از کنارم رد میشه دست میزنه به بدنم مشغول ظرف شستن یا اشپزی هستم مزاحمم میشه به بهانه های مختلف خودش و میچسبونه بهم و ابراز احساسات میکنه.
میخوام شکایت کنم ولی ترس از انکار و آبروریزی و اینکه منجر به طلاق و از دست دادن دخترم بشم مانع اینکار میشه.
درضمن همسرم به شدت معتاده اخلاق خوبی نداره هر وقت درباره موضوعی میخوام باهاشون صحبت کنم دعوا و سروصدا میشه.
لطفا راهنمایی کنید که چه کاری انجام دهم نگران دخترم هستم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمایاباید موضوع را ازطریق همسرتان حل کنید یا شکایت کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سعی کنیدلباس های مناسب وگشادبپوشید،وازهراقدامی که درلباس وخواب میتواند تحریک کننده باشدپرهیزکنید