مشاوره حقوقی رایگان - آزمون وکالت

با عرض سلام و ادب
احتراما اینجانب در سال 96 ازمون وکالت در مرکز تهران دادم ، متاسفانه رتبه ام 1275 شد وتا رتبه 1100 سهمیه ازاد قبول شدند،
در سوالات مدنی سال 96 یکی از سوالات اختلافی است که به یک بار در ازمون ارشد سراسری، همین سازمان سنجش جوابی را اعلام کرده و سپس با طرح همان سوال در ازمون وکالت سازمان سنجش پاسخ را چیز دیگری اعلام نموده است، حال اینکه پاسخ اینجانب همان پاسخ ارشد در ازمون وکالت بوده است که اعلام ناصحیح شده، که اگر صحیح می بود، رتبه ام زیر 1100 می شد و قبول می شدم.
حال ایا با توجه به عرایض بالا در صورت شکایت با خواسته اینکه سوال مذکور صحیح قلمداد شود ایا در دیوان عدالت اداری، امیدی هست یا خیر ?
امیدوارم عرضم واضح بیان نموده باشم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازواحدکارآموزی کانون سئوال کنید