مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سهم در زمین ‌های مشاع به‌ زبان ساده تر چند متر می‌شود

نسبت سه و سه هفتم سهم چه مقدار است و همچنین از این پلاک واگذاری می‌نماید به مقدار چهار سهم و سه هفتم سهم از 96 سهم مشاع چه مقدار سهم واگذاری می‌نماید و چه مقدار برای خود باقی میماند و همچنین این سهم ها به صورت اصلاحات ارضی واگذار گردیده است لطفا به در آخر به صورت متراژ مشخص کنید که چه مقدار مالک اولی و چند متر انتقال گیرنده مالک است

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

برای پاسخ به این سوال باید متراژ کل زمین مشخص باشد