مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو، هزینه پارکینگ و جرثقیل و خواب خودرو را چگونه می توانم مطالبه نمایم؟

با سلام به وکلای عزیز
حدود 20 روز پیش موتور سواری از پشت به خودروی بنده برخورد نمود و هر دو وسیله نقلیه بدلیل جرحی بودن تصادف به پارکینگ منتقل شدند. حال می خواهم بدانم که
1- هزینه پارکینگ، جرثقیل و عدم در اختیار داشتن خودرو به مدت یک ماه را چگونه می توانم از مقصر حادثه مطالبه نمایم؟
2- افت قیمت خودرو را چگونه می توانم مطالبه نمایم؟ مدل خودرو بنده سال 90 می باشد.
3- آیا باید قبل از تعمیر و بازسازی خودرو شکایت در شورای حل اختلاف انجام شود؟
4- چه مدارکی برای طرح شکایت لازم می باشد؟
5- آیا در مورد موارد بالا می توانم شکایت تنظیم نمایم و اینکه کجا و چه زمانی شکایت نمایم و آیا شکایتم به نتیجه خواهد رسید؟
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

پاسخ ها :

محمد  عرشيان

محمد عرشيان :

استان :

با سلام ‌. شما بهتره قبل از تعمیر خودرو دادخواست تامین دلیل جهت ارزیابی خسارات وارده بدید و از قسمت آسیب دیده عکس بگیرید .تا با استفاده از نظریه کارشناسی برآورد خسارت کنید و دادخواست مطالبه خسارت وارده و افت قیمت و خواب ماشین و خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید . تامین دلیل در شورا رسیدگی میشه . دادخواست اصلی شما هم بستگی به میزان خسارت در دادگاه یا شورا ارسال میشه . دفاتر خدمات قضایی ارسال دادخواست را انجام میدن