مشاوره حقوقی رایگان - فرمول محاسبه حقوق بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور

سلام
من فرمول دقیق و بروز حقوق بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور را میخواستم
دقیق تر بگم
آیا فرمولش اینه: میانگین 24ماه آخر اشتغال لیست حقوقی که به بیمه ارسال میشود ضربدر مدت سابقه (30یا 35 سال) تقسیم بر عدد 30
اگر مورد بالا هست که هیچ
آیا درسته که جدیدا بیمه گفته سنوات ارفاقی برای محاسبه نیست و فقط همان تعداد سال پرداختی ملاک هست؟
یعنی به عبارتی اگر در فرمول بالا بخواهیم محاسبه کنیم فقط مقدار 20سال بدون ضریب ارفاقی مورد محاسبه قرار میگیره(بجای اعداد30یا 35)
لطفا اگر جواب دادید شماره ماده و تبصره مورد نظر قید شود
ممنون

پاسخ ها :

محاسبه حقوق بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور حقوق بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور محاسبه حقوق بازنشستگی حقوق بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور سنوات ارفاقی بازنشستگی