مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

سلام. خواهرم حقوق مستمری پدرم رو از اموزش و پرورش میگیره (مادرم فوت کرده) ... اگر خواهر من ازدواج بکنه ؛ آیا من که طلاق گرفته ام میتونم حقوق پدرم رو بجای خواهرم بگیرم .... از ناحیه هر دو پاهام معلولم و پسر اخر خانواده هستم .... با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر معلولیتان را اداره بیمه قبول کنه بله ولی باید از خود بیمه سوال کنید