مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مال پدری

پدربزرگم سال 62 فوت شده و مادرم تقاضای ارث نکرده و دایی ها هم قصد دادن ارث رو نداشتن، اموال شامل خانه زمین های کشاورزی بسیار ، مرغداری و لودر تراکتور و چند کامیون بوده. هر کدام از دایی ها مقدار اندکی را برده و متاسفانه اکثر این اموال را به نام دایی بزرگ کرده اند ، بسیاری از زمین ها را فروخته و با زمین های سنددار معاوضه کرده اند و در حال حاضر از ماحصل آن زمین ها دارای بیشمار زمین است و تعدادی از ماشین ها فروخته شده، ضمنا به جای مادر من کسی را برده و امضا کرده اند. مادرم الان می خواهد اقدام به گرفتن ارث خود کند. آیا نسب به سود این سالها هم می تواند اقدامی انجام دهد؟ و فروش زمین ها به مثابه فروش مال غیر محسوب می شود؟ و بر امضایی که سالها قبل به جای مادرم انجام داده اند می توان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تقاضای اجرت المثل و مطالبه ارثیه و درخواست جعل امضا را می توان شکایت کرد