مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام.
من فرزند ایثارگر هستم.
از سال 93 به عنوان کارگزار ارزیاب صندوق بیمه کشاورزی با بانک قرارداد مستقیم دارم و با آزمون که درون سازمانی بود، ما را به کارگیری کردن به صورت کارمزدی. اما متاسفانه بیمه ما رو رد نکردن. بانک میگه هیچ چیزی شامل ما نمی‌شود در حالی که قرارداد یک ساله هست و هرسال تمدید میکنیم.
آیا تبدیل وضعیت ایثارگران که مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته شامل من می‌شود؟
اگه بانک قبول نکند، میتوانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت قراردادی فرزندان ایثارگران تبدیل وضعیت قراردادی فرزند ایثارگر تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر قانون تبدیل وضعیت ایثارگران شکایت به دیوان عدالت اداری برای تبدیل وضعیت شغلی شکایت از بانک به دلیل عدم تبدیل وضعیت تبدیل وضعیت