مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اطلاع از شکایت

سلام. میخواستم بدونم اگه کسی از کسی شکایت کرده باشه،برای اطلاع اون شخص پیامک میره، زنگ میزنن یا مأمور میبره ابلاغیه رو؟ با تشکر.

پاسخ ها :

جعفر  چراغي

جعفر چراغي :

استان :

از طریق سامانه ثنا ابلاغ میشه اگر هم ثنا نداشته باشه به آدرس و نشانی ابلاغ میشه

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام ..اگه کد ملی طرف شکایت رو هنگام تنظیم شکواییه داشته باشند ، برای اون شخصدابلاغیه بصورت پیامک ارسال میشود. در غیر اینصورت به آدرسی که داده میشود ابلاغیه ارسال میشود