مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری و فروش مشروب دست ساز

با سلام.
فردی 27 ساله متاهل فوق لیسانس و بدون سوء پیشینه هستم.
چند وقت پیش از منزل بنده 97 بطری یک و نیم لیتری عرق دست ساز و 35 بطری شراب دست ساز و 5 تا شیشه خارجی که برای فروش بود، گرفتن.
با سی میلیون سند آزاد شدم.
میخواستم ببینم حکمم چی هست؟ آیا جریمه بالای سی میلیون میشه؟

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

شخصی که اقدام به ساخت، خرید، فروش، حمل یا نگهداری مشروبات الکلی می‌کند، به 6 ماه تا 1 سال حبس محکوم خواهد شد. علاوه بر این 74 ضربه شلاق و جزای نقدی تا 5 برابر ارزش عرفی کالا، مجازات‌های دیگر حمل مشروبات الکلی است. 5 برابر ارزش عرفی کالا به این معنی است که اگر در جامعه بطری 1 لیتری مشروب، به ارزش 100 هزار تومان باشد، جزای نقدی آن در صورت کشف توسط مأمورین، 500 هزار تومان خواهد بود.

تنها به همراه داشتن مشروب الکلی، باعث می‌شود تا دادگاه شما را مطابق قانون مجازات کند. فارغ از بحث خوردن مشروب، حمل آن به تنهایی باعث حبس، شلاق و جزای نقدی خواهد شد. 74 ضربه شلاق برای مجازات ذکر شده، در شرایطی می‌تواند به جزای نقدی تبدیل شود.

اگر مجرم دارای بیماری باشد و یا سن آن برای اعمال شلاق مناسب نباشد، به ‌طوری که باعث آسیبی بالاتر از حد معمول شود، دادگاه شلاق او را نادیده می‌گیرد و آن را تبدیل به جزای نقدی می‌کند.