مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

من 37 سالمه و مرد هستم
هفته ی گذشته با یک پسر حدود 20 ساله آشنا شدم و برای عشق و حال به مکان ایشون رفتم. بعد لخت شد و من بغلش کردم. بعد 3 نفر پسر وارد اتاق شدن و از ما فیلمبرداری کردند. بعد از من به زور با تهدید مبلغ نقدی اخاذی کردند و من را ول کردن . ولی گفتن بازم باید بهشون پول بدم وگرنه آبروی منو میبرند و فیلم منو پخش می‌کنند .لطفا راهنمایی کنید من چه باید بکنم و آیا میتونم پولی که از من از طریق کارت بانکی ام که برداشت کردن پس بگیرم و یا کلا بیخیال پول و آبروریزی بشم ؟
سپاس

پاسخ ها :

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

شما میتونید شکایت اخاذی کلاهرداری و یا تبانی برای بردن مال غیر کنید