مشاوره حقوقی رایگان - بیرون زدن آب از فاضلاب حمام و آشپزخانه

باسلام
من مستاجر طبقه 2 بلوک 4 طبقه ، 16 واحدی هستم .
بعد از چند روز که خونه نبودم و برگشتم آب از فاضلاب آشپزخونه و حمام بیرون زده و تا اتاق خوابم همه چی کثیف شده و پارکت کف چون آب مونده و من خونه نبودم لق شده و مشکل پیدا کرده در صورتی که واحد من اصلا آبی باز نشده، الان هزینه پارکت و هزینه مشکل فاضلاب به عهده بنده اس ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که عیب مربوط به واحد شما بوده و شما ابی باز گذاشته بودید بله اما در صورتی که مربوط به واحد شما نیست یا بوده و مربوط به تاسیسات واحد است چون مستاجریت با موجر است