مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل

سلام دبیر شیمی هستم استخدام فرهنگیان . با 5 سال سابقه کار. فوق لیسانس هستم برای ادامه تحصیل می خواهم به خارج از کشور بروم. باید مرخصی بدون حقوق بگیرم یا استعفا بدم؟ برای استعفا جریمه هم می خواد؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

ادامه تحصیل معلمان در خارج از کشور ادامه تحصیل فرهنگیان مرخصی معلم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور