درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - طراحی سایت

من یه سایت طراحی کردم و این خانوم 5 میلیون اول کار داد تا من شروع کردم و بعدش 7 میلیون داد تا ادامه بدیم و توی دو هفته سایت رو تحویل دادم کامل و ایشون گفت که نه خوب نیست از اول ساختم سایتو یه شکل دیگه و ایشون یکم دیر به دیر جواب میدادن و برای منم مشکلاتی پی اومد کار حدود 1 ماه پیش رفت تا تموم شه ، وقتی تموم شد ایشون گفت که اینجا رو تغییر بدید اخر شب بود و من ندیده بودم صبحش رفتم جایی و ظهر پیام ایشون رو دیدم شروع گفتن که سایت رو نمیخوان کل پول پس بدید و من الان باید کل پول پس بدم ؟ یا به درصدی از اون رو ؟ و هیچ قراردادی نوشتیم چون اشنا بودن

پاسخ ها

خیر، شما به هیچ وجه ملزم به پس دادن کل مبلغ پرداختی نیستید. طبق قوانین مدنی، قراردادهای شفاهی و پیامکی کاملاً معتبرند و طرف مقابل حق فسخ یک‌طرفه و مطالبه کل مبلغ را ندارد. چون شما به دستور ایشان وقت گذاشته‌اید، سایت را طراحی کرده و حتی به خاطر خواسته‌شان آن را از نو ساخته‌اید، به استناد ماده ۳۳۶ قانون مدنی مستحق دریافت دستمزد (اجرت‌المثل یا اجرت‌المسمی) بابت کار انجام‌شده هستید. اگر ارزش کار انجام‌شده برابر یا بیشتر از ۱۲ میلیون تومان باشد، هیچ وجهی پس داده نمی‌شود

لازم نیست کل ۱۲ میلیون تومان را پس بدهید؛ اگر طراحی سایت طبق توافق انجام و تحویل شده، طبق مواد ۱۰ و ۲۱۹ و ۳۳۶ قانون مدنی، حق مطالبه اجرت کار انجام‌شده را دارید و پیام‌ها و رسیدهای پرداخت را حفظ کنید.

 

خیر 

بستگی به متن قرارداد فی مابین دارد 

اگر قرارداد ندارید باید ببینیم نظر کارشناس رسمی مهندس نرم افزار چیه چون رای دادگاه براساس نظر کارشناس رای میده

سوالات مرتبط

وکلای متخصص