مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام در مدرک دانشگاهی

سلام. اسم من سکینه هست. من امسال با این نام دانشگاه معلمی قبول شدم. الان در حال حاضر دانشجو هستم. میخوام اسمم رو تغییر بدم. آیا من وقتی لیسانسم رو گرفتم مدرکم با نام قبلی ثبت میشه؟

پاسخ ها :

عليرضا  بهنامي

عليرضا بهنامي :

استان :

سلام بمحض اینکه تغییر نام در شناسنامه انجام شد کپی شناسنامه علی الخصوص صفحه توضیحات رو ضمیمه درخواستتون به دانشگاه ارائه بدین