درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری

با سلام پدر همسرم کارگر اداره جهاد کشاورزی بودند و در سال 61 در حال انجام ماموریت (حفر قنات) فوت شده اند که توسط اداره جهاد جزو شیهد محسوب شده اند.و روی سنگ قبر ایشان نیز توسط اداره جهاد شهید حک شده است. اما متاسفانه بنیاد شهید شهرستان زیر بار این موضوع نمی‌رود و مزایای ایثارگری و خانواده شهدا شامل فرزندان ایشان تا کنون نشده است. گواهی فوت ایشان نیز توسط اداره ثبت احوال شهید ثبت شده است. آیا این موضوع قابل پیگیری است؟

پاسخ ها

سلام بنیاد شهید پس از احراز رسمی شهادت توسط مرجع صالح، مکلف به ارائه خدمات و مزایا به خانواده شهید است. به همین دلیل، تا زمانی که این احراز از سوی مرجع مربوطه انجام نشود، بنیاد شهید قانوناً نمی‌تواند پرونده را بررسی کند.

سلام مرجع قانونی برای حل اختلاف میان افراد و بنیاد شهید، کمیسیون ماده ۱۶ مستقر در بنیاد شهید مرکز) است. باید با ارائه مدارک اعزام مأموریت جهاد سازندگی و گواهی فوت، از تصمیم بنیاد شهرستان به این کمیسیون شکایت کنید.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص