مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و خسته نباشید. مادر بنده مهریه نامه ای دارد که 500 متر خشکی هست که یک خانه قدیمی از پدربزرگ پدری ام بر روی همین زمین هست. پدر بنده و مادربزرگ و پدربزرگ پدری ام فوت کردن. حالا مادر بنده میخواد زمین مهریه ای خودش را بفروشد. خواهر پدر بنده که فوت کردن، ادعای مالکیت میکند که از زمین و خانه، حق مادری دارم و این مشکل نمیزاره زمین رو بفروشیم.

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
چنان‌چه در قباله ازدواج مهریه فرد شده باشد بر سایر موارد ارجح است.

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

با اسناد مربوطه حضورا به وکیل پایه یک مراجعه شود .توضیحا مشاوران معاضدتی رایگان در دادگستری ها فعال هستند .