درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

اگر شوهر ده سال منزل را ترک کرده باشد و سه دانگ منزل بنام زن و سه دانگ دیگر بنام مرد باشد بخواهم برای مهریه سه دانگ مرد را بگیرم میتوانم یا جزو مستثنیات دین محسوب میشود؟

پاسخ ها

باسلام، 

اگر آن سه‌دانگ تنها منزل متناسب با شأن و نیاز ضروری شوهر باشد، ممکن است جزو مستثنیات دین محسوب شود و قابل توقیف برای مهریه نباشد. اما اگر منزل مازاد بر نیاز یا شرایط قانونی مستثنیات دین را نداشته باشد، قابل توقیف است. ترک منزل به مدت ۱۰ سال به‌تنهایی باعث خروج از مستثنیات دین نمی‌شود.

 

می‌تواند از مستثنیات دین مطابق ماده ۲۴ قانون نحوه اجرایی محکومیت‌های مالی باشد

سوالات مرتبط

وکلای متخصص