مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب مدیر عامل شرکت

سلام و عرض ادب. پرونده مالیاتی شرکتی که بنده عضوی آن هستم در حال حاضر در اجراییات مالیات است. به خاطر پاره ای از خطا های مدیر عامل که عضو هیئت مدیره هم هستند، حق امضا از ایشان یک سال پس از آخرین قرارداد، گرفته شد و قرارداد اصلی موضوع مالیات هم به امضای مدیر عامل است که در آن زمان حق امضا داشته است. در آخرین تغییرات، حق امضا از ایشان سلب شده. ولی مدیر عامل و عضو هیئت مدیره ایشان تغییر نکرده است. حال مالیات جدیدا قانونی دارد که فقط جلوی حساب حق امضا داران را میبندد. با توجه به این که مدیر عامل یک عنصر حقوقی است و در قرارداد اصلی صاحب امضا بوده اما یک سال بعد فقط حق امضا از ایشان گرفته شده، اداره مالیات میتواند جلوی حساب ایشان را نگیرد و باز نگه دارد و حساب مابقی صاحبان امضا را ببندد و یا این که حساب مدیر عامل هم در کنار بقیه صاحبان امضا مسدود می شود؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مسدودی حساب مدیر عامل شرکت مسدودی حساب صاحب امضا شرکت مسدودی حساب توسط اداره مالیات صاحب امضا شرکت مسدودی حساب اداره مالیات