مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

با عرض سلام .
سند مالکیت، چند سال باید از تاریخ صدورش بگذره تا رسمیت قطعی پیدا کنه؟
اگر بعد از صدور سند مالکیت، کشف و سوالی پیش بیاد تکلیف چیه؟
یعنی تا چند سال بعد از صدور سند مالکیت، امکانش هس به سند اعتراض کرد؟
مثلا سندی که حدود سی یا چهل سال پیش صادر شده، الان اگه کشف و سوالی پیش بیاد، میشه به سند اعتراض کرد یا این که به علت گذر زمان دیگه کاملا قطعی شده؟
ممنون.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

هرسند به محض صدورش قطعی...مگراینکه بنا به دلایل قانونی ابطال بشه محدود به زمان نیست