مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

با سلام.
احتراما به استحضار می رساند همسر بنده در بیمارستان شفای تاکستان به صورت پیماني از فروردین 99 با تعهد ده ساله استخدام شده اند و تقريبا چهار ماه پیش درخواست انتقالي به شهر قزوين را داد و با مخالفت مدير بیمارستان مواجه شد و نامه مختومه گرديد. بعد از گذشت چند ماه ( 4 ماه ) مدير بیمارستان اعلام کردند که با درخواست موافقت کرده و به شهر الوند ( از توابع قزوين) انتقال پيدا کنند و با مخالفت همسر بنده مواجه شد و علیرغم پیگيري هاي حضوری و مذاکره ایشان گفتند که، نامه را به معاونت غذا و دارو فرستاده و بايد از آن جا پيگيري شود و از معاونت پيگيري کردم. آن جا هم گفت نامه را به ستاد علوم پزشکي قزوین فرستاده که ستاد هم گفت جهت انصراف بایستي معاونت غذا و دارو قزوين کتبا اعلام کند. در واقع دچار نامه بازي و سیستم اداري شدم. ميخواستم ببینم با اين که همسر بنده مخالف چنين قضيه اي هست، من بايد از کجا و پيش چه کسي بروم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام سوال شما حقوقی نیست ولی اگر میخواین درخواست انتقالی رو کنسل کنید وبا مشکل عدم موافقت مبنی بر اشتغال درجای قبلی روبرو شدید از طریق مدیریت انتقالات وزارت بهداشت عمل کنید وحتما کنسلش میکنن