مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری برنده شدن خودرو

سلام. حدود بیست روز پیش برای من یک پیامک ‌اومد. بعد که زنگ زدم گفتن واسشون پول بریزم برنده ماشین شدم. من هم پول ریختم. بعد از یک ‌هفته، یک کیک‌ پز برای من فرستادن. یک ‌بیست روزی وعده وعید دادن. الان هم هر چی زنگ میزنم، جواب نمیدن و کلا روی ردی گذاشتن شماره من رو. من هم وضع مالی خوبی ندارم. میخوام ببینم راهی هست بتونم پولم رو پس بگیرم از طریق بانک یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

بنظر از طریق بانک خیر ولی احتمالا از طریق شکایت کیفری کلاهبرداری و البته دادخوایت حقوقی بله قابل عودت هست

سخاوت  قويدل كلاشي

سخاوت قويدل كلاشي :

استان :

سلام. شما با طرح شکواییه با موضوع کلاهبرداری از طریق دادسرای عمومی محل وقوع جرم اقدام کنید و به فوریت باید اقدام میکردید تا حداقل حسابی که بدان واریزی انجام شده مسدود میشد واینکه آنها شما را بیست روز معطل کردند به خاطر این بوده که نتونید از طریق قانونی حساب را مسدود کنید ولی حالا هم به پیگیری شکایت از طریق پلیس سایبر میتونید به حقتان برسید..